Стало відомо про те, що в Києві стався черговий інцидент на Окружній дорозі. Про це повідомили на сторінці «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Таким чином повідомляється, що на Окружній, у бік станції метро Святошино сталося щось дивне. Там або горить фура, або ж дизель пішов у рознос. Скрізь дим, рух машин практично неможливо, потрібно їхати дуже обережно, так як видимість погіршилася.

На опублікованому в мережі ролику видно, що дим валить великий. Під постом користувачі почали писати про те, що ніхто навіть не збирається зупинитися і подивитися, або ж зателефонувати в 101.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо раніше стало відомо про те, що в Ужгороді загорівся легковий автомобіль. Вогонь знищив покриття автомобіля і салон. Що стало причиною загоряння, і чи не був це умисний підпал-поки що невідомо. Це потрібно з'ясувати співробітникам правоохоронних органів.

Тим часом в Івано-Франківську, біля міської Ратуші, на парковці з боку вулиці Галицької загорівся автомобіль марки "ВАЗ". Загоряння транспортного засобу помітили працівники сусідньої будівлі і разом з небайдужими перехожими спробували його загасити. Про причини пожежі та постраждалих під час інциденту інформації не повідомляли.

Як повідомляв портал Знай, поїзд Укрзалізниці загорівся на ходу, звідки вогонь-ніхто не знає: кадри НП

Також, Знай писав, під Львовом неадекват закидав копів димовими шашками, крики і сморід на весь відділ