Стало відомо про те, що у вівторок, 2 лютого, до Верховної Ради намагався пробратися незнайома людина, у нього не було пропуску.

Таким чином повідомляється, що на інформаційному порталі страна.иа з'явився ролик з тим, як невідомий чоловік намагався пробратися в будівлю Верховної Ради України. Пропуску у нього з собою не було.

Також, за попередніми даними у нього з собою не було ніякої зброї, або інших небезпечних предметів.

На місце викликали співробітників правоохоронних органів, які знаходилися неподалік, і його вивели з будівлі. Яку він мету переслідував-теж залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що у вівторок, 2 лютого в Раді пройшло пленарне засідання. Зареєструвалося 219 народних дерпутатів, а також прийшов і весь склад Кабінету Міністрів разом з прем'єром Денисом Шмигалем.

Верховна Рада - фото rada.gov.ua
Верховна Рада - фото rada.gov.ua

Народні депутати обговорять ряд важливих законопроектів, включаючи закон Про Суспільне телебачення і радіомовлення, і про електронні трудові книжки.

Нагадаємо, "Слуги" знову вляпалися в "еротичний скандал": нардеп обговорював "вчорашнє" з молоденькою помічницею.

Як повідомляв портал Знай, Кабмін планує повний локдаун на новорічні свята - "слуга народу" Дубинський.

Також Знай писав, У "слузі народу" закликали владу виділити в бюджеті-2021 кошти на зелену енергетику.

Людмила Буймістер закликала Кабінет Міністрів України, а також Комітет з питань бюджету закласти в Державному бюджеті на 2021 рік кошти на фінансування розвитку зеленої електроенергії в Україні.