Відмовитися від сім'ї для того, щоб бути одним. Чому все частіше люди по всьому світу почали вибирати свободу і самотність.

Таким чином повідомляється, що люди по всьому світу самі починають відмовлятися від сім'ї, так як ніщо так не радує, як повна свобода. У цивілізованому світі це вже не дивина, а норма.

Західний світ тільки недавно почав розуміти асексуальних людей-тих, хто свідомо відмовляється від сексу, так як інтимні стосунки для них залежність і тваринний процес.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube

Тепер всі говорять про синглізм, коли люди теж відмовляються від усіх відносин, і не заводять сім'ї. Все тому що сім'ї перестали бути орієнтиром, і є до чого прагнути. Вперше заговорила про цей термін Белла де Пауло. Жінці не так давно виповнилося 70 років, і вона все життя була одна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

ЦУМ в Києві, фото: Знай
ЦУМ в Києві, фото: Знай

Вона завжди мріяла про весілля, взаємної любові, відносини, поки не зрозуміла що їй це просто не потрібно.

Вона називає себе одинаком по натурі, і насолоджується життям без чоловіка. Але, в той же час вона зіткнулася з іншою серйозною проблемою - стереотипами.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube

Людей в зрілому віці, у яких немає близької людини, називають інфантильними, неосвіченими, і їм набагато важче домогтися чогось в кар'єрі.

Синглістами найчастіше стають саме чоловіки, технологічний прогрес повністю замінив побутові функції жінки.

Вони не вислуховують істерики своїх дружин, і не чують «ти повинен», витрачають гроші саме на себе. Те що їм потрібно, як вони розповідають самі.

Жінки теж вибирають такий шлях, але значно рідше. На них сильніше тисне суспільство в плані сім'ї своїми стереотипами. Хоча, за 2016 рік у Великобританії було нараховано 7,7 мільйонів самотніх людей, і більшість саме жінки.

У мережі можна знайти величезну кількість інструкцій як стати щасливим без романтичних відносини. Люди діляться досвідом, а також захищають своє право жити так, як їм хочеться.

Нагадаємо, у лісі під Львовом оселився бездомний, боляче дивитися: "дружина померла, дочки вигнали"

Як повідомляв портал "Знай", під Хмельницьким коп і лікар врятували життя 70-річному дідусеві- " Несли на руках"

Також, "Знай" писав, львів'янка 25 років живе з коровами, хлів замість хати: "це не старість, а муки"