У Києві водій прив'язав дітей на санках до машини і катав їх по майданчику.

"Троєщинська карусель", - підписали автори відео, опублікувавши ролик на YouTube. На кадрах водій позашляховика тягне за собою потяг з саночек з дітьми.

Видно, що власник авто намагається їхати повільно і акуратно, а двері багажника відкриті – щоб контролювати те, що відбувається ззаду. При цьому імпровізований "паровозик" рухається всередині огородженого майданчика.

У коментарях думки з приводу безпеки такої розваги розділилися.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Повільно, впевнено. І діти задоволені...", "Зате діти на все життя запам'ятають", " Бальзака 61! Мужик красень, пів дня всі діточок каталися...", "Не полінувався ж чийсь ТАТО зробити для дітей таке задоволення, яке вони запам'ятають на все життя! А де інші тата? Не обов'язково повторити такий поїзд, можна сніговиків будувати різних!» ,- вважають одні городяни.

«А ніхто і не помітив, що там ляда відкрита. Йому все прекрасно видно і чутно. Як варіант, другий чол сидить в будці і контролює. З мінусів: вся соляра в салон валить", - додають інші.

"Якби на цьому відео хтось випав і постраждав-ви б лінчували водія в коментарях!!! Ось такі подвійні стандарти!", "Дітлахи весело дихають вихлопними газами!", "Якщо хтось із перших саней випаде або перевернеться, інші просто його порвуть своїми санями. Весело?",- не погоджуються з оптимістами коментатори.

Нагадаємо, що у Хмельницькому батьки переплутали дитину з санками: прив'язали мотузку і тягли по снігу.

Як повідомляв портал Знай.uа, тернополяни влаштували небезпечну вечірку на тонкому льоду - Риболовля дорожча за життя.

Також Знай.uа писав, що під Тернополем молодий хлопець осідлав санки і загинув: діти так не грають.