Відома українська телеведуча Марічка Падалко має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На це раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила показати, як проводить час після настання морозів.

Марічка Падалко опублікувала відео, де показала, як прогулюється босоніж по снігу, що випав, і розповіла, що рідні назвали її за це «божевільною».

На опублікованому відео можна помітити Марічку Падалко, яка одягнена в чорні спортивні штани, легку куртку чорного кольору і білу шапку. При цьому на телеведучій абсолютно немає взуття Про вони босоніж танцює на снігу, що випав.

У підписі до публікації Марічка Падалко розповіла, що таким чином вирішила трохи загартувати організм і це викликало неоднозначну реакцію з боку її рідних.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

""Мам, ти божевільна" - діти звикають, чоловік вже давно звик він мені спільне безумство обіцяв завтра. А сьогодні після такої пробіжки, коли і красиво, і не холодно, гріх трохи не загартовуватися на снігу" - написала Марічка Падалко.

Публікація Марічки Падалко: Instagram
Публікація Марічки Падалко: Instagram

Нагадаємо, що Леся Нікітюк в бікіні помірялася пишними стегнами з Кім Кардашьян: "Телефонуйте в "Жди меня"

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль забула про Балана і стала мрією байкера: такою ви її ще не бачили