У Запоріжжі 11-річна дівчинка, катаючись на "таблетці" сильно вдарилася головою об дерево.

Про це передає "Актуально", посилаючись на маму дівчинки Юлію Коклєєву.

Повідомляється, що нещасний випадок стався 18 січня в парку культури і відпочинку "Кремлівський". Туди 11-річна Лера прийшла зі своїми дядьком і його синам. Діти каталися з гірки на "таблетці". Але в один момент тюбінг на швидкості закрутило і дітей різко відкинуло в різні боки.

джерело: "Актуально"
джерело: "Актуально"

Дівчинці сильно не пощастило - вона вдарилося головою об дерево, брат відбувся забоями. Леру доставили в Запорізьку обласну клінічну дитячу лікарню. Медики діагностували у неї множинні забої, гематоми, перелом склепіння, основи черепа, набряк головного мозку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

джерело: "Актуально"
джерело: "Актуально"

В результаті Лері зробили операцію - трепанацію черепа. А також видалили гематоми, зробили пластику твердої мозкової оболонки і установку кісткового клаптя.

джерело: "Актуально"
джерело: "Актуально"

"Вона у нас дуже гіперактивна. Ніколи не сидить на місці. Зараз вона вже у свідомості, каже, але вставати їй ще не можна", - розповіла в коментарі ТСН мама Лери.

Реабілітація дитини в лікарні обходиться 1000 гривень на день. Крім цього батьки повинні сплатити матеріали, які медики використовували при операції, а це 23 тисячі гривень.

джерело: "Актуально"
джерело: "Актуально"

Для всіх, хто хоче надати допомогу номер карти мами: 5167 8032 1746 0828 Ощадбанк, Коклєєва Юлія (+380 73 113 29 77)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем молодий хлопець осідлав санки і загинув: діти так не грають

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом зимові забави обернулися смертю дитини, батьки ридають- " катався на санках…"

Також «Знай.иа " писав, що Маленька харків'янка потрапила до лікарні після катання на гірці: череп збиратимуть по шматочках