Стало відомо про те, хто ж став ректором у Національному авіаційному університеті України. Знову кумівство в тренді?

Таким чином повідомляється, що ректором став кум екс-міністра освіти Дмитра Табачника. Цей пост зайняв Максим Луцький.

Луцький набрав на виборах цілих 63,9 відсотків голосів, і раніше виконував обов'язки ректора.

Новина про це з'явилася в Telegram-каналі Kyiv News.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми не будемо нагадувати скільки грошей вивелося з НАУ, про те як він керував вузом, і як був смотрящим Табачника і його «касою» - пишуть вони.

У 2009 році Максим Луцький інсценував на себе замах, і звинуватив у всьому проректора НАУ Юрія Симоненка. Все для того, щоб зайняти його посаду.

Суть полягала в тому, що кілер на велосипеді проїхав повз транспортний засіб Луцького, і вистрілив у нього, проте «абсолютно випадково» не влучив, і той залишився живий.

Кілер потім зізнався, що це був заздалегідь спланований план. Симоненка було випущено з СІЗО, а Луцького обрали ректором НАУ.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харківській області невідомі напали на молоду сім'ю в їх же квартирі. Вони приставили ніж до горла і зажадали всі цінності. Після цього чоловіки зникли в невідомому напрямку.

Також Знай писав, що у Тернополі злодій обчистив магазин. Він забрав 50 тисяч гривень з сейфа і деякі інші цінності.

Нещодавно Знай передавав, що в Миколаївській області підліток обчистив магазин і школу. Навчальний заклад він вирішив ще й підпалити.