На Київщині пенсіонерка стала жертвою жорстокого вбивства. Про це розповіли у поліції області.

Як повідомляється, тіло закатованої жінки виявили в одному з будинків села Людвинівка Макарівського району. Голову 83-річної загиблої було обмотано поліетиленовим пакетом, а в рот запхнутий кляп.

Правоохоронці прибули на місце злочину разом із криміналістами та кінологами. Поліцейські обійшли всі двори села та опитали можливих свідків. Також навідалися до всіх осіб, які раніше вже потрапляли до поля зору правоохоронних органів.

Попередня версія причини вбивства – пограбування, однак речі у будинку залишилися на своїх місцях, не було явних слідів обшуку.

Увагу слідчих привернула до себе жінка, яку раніше вже притягували до кримінальної відповідальності – вона скоїла крадіжку у покійної пенсіонерки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше між жінками вже виникав конфлікт – старенька відмовилася ділити житло із підозрюваною 31-річною переселенкою з Донбасу. Та вирішила помститися і викрала в бабусі гроші.

Цього разу переселенка зайшла до пенсіонерки в гості, а та нагадала про скоєний злочин. Розлютившись, молода жінка схопила важкий предмет і забила стареньку на смерть.

Знаряддя злочину вона викинула по дорозі додому, його вже знайшли поліцейські. Вбивцю затримали, суд має обрати їй запобіжний захід.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.