У Києві маршрутка розсипається просто на ходу. Про це перелякані пасажири розповіли у спільноті «Воскресенка + Райдужний» в соціальній мережі Facebook.

На опублікованому відео пасажири маршрутки голими руками відривають шматки фарби і обшивки у вже понівеченому салоні автобуса.

«555-й маршрут, не знаю, кого тегати, але це жах! І на цьому маршруті нещодавно підняли тариф, прямо видно за що», - обурюється авторка посту.

«То вікно для кулемета», «Ну ось, поламала Галя маршрутку... У АЕ такі досить часто трапляються», «Скотовоз якийсь, коли їх приберуть з ужитку...», «А якби маленька дитина або підліток до крові порізався? Я вже мовчу, що одяг порвати можна», - не знаходять добрих слів містяни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Не громадський транспорт, а катафалк з додатковою функцією перевезення мішків з картоплею», «Приватники зовсім берега перестали бачити? Як таке корито можна відпускати в рейс?», «Людей влаштовує, їздять і ок. Так буде нескінченно, поки покупець послуги не буде від неї відмовлятися», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався? Водій маршрутки самостійно затримав злодія, який намагався вкрасти гаманець в однієї з пасажирок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Також, "Знай.ua" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка