У Києві пожежники врятували з задимленої квартири переляканого пухнастика.
Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Києві.
Так, стало відомо, що в п'ятницю, 29 січня о 10:14 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Петра Запорожця. На вказане місце оперативно виїхали рятувальники ДСНС.

Фото ДСНС
Фото ДСНС

По прибуттю, в під'їзді був відчутний запах гару. Пожежники швидко визначили квартиру, з якої саме поширювався запах і приступили до деблокування дверей. За лічені хвилини, пожежники потрапили до приміщення та ліквідували загоряння.
Але, увагу рятувальників привернуло жалібне нявкання, яке лунало з кімнати. Незважаючи на щільне задимлення в квартирі бійці знайшли пухнастого потерпілого і винесли на свіже повітря.

Фото ДСНС
Фото ДСНС

Пожежу ліквідували, чотирилапого напоїли водою і переконавшись, що йому нічого не загрожує, залишили його на поліцейських і сусідів.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв "Знай.uа" , названо власника згорілого будинку престарілих у Харкові: тримає місто в кулаці

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Знай.uа" писав, туристи ледь не згоріли в готелі: відпустка в райському куточку перетворилася на справжнісіньке пекло