У Києві в річці Либідь знайшли тіло 24-річного військового, якого матір розшукувала від початку січня. Про те, як у столиці шукали Андрія Кравця, розповіла ресурсу «20 хвилин» його мати Валентина Іванівна.

Вона зазначає, що до останнього сподівалася знайти сина живим. Однак дива не сталося – його тіло винесло водами Либеді.

Правоохоронці повідомили жінці, що її син загинув нібито через нещасний випадок, через необережність. Розповідати подробиці жінці заборонили до кінця слідчих дій.

Також жінка дізналася від правоохоронців, що є знімок, на якому її Андрій на тлі потяга у Києві на вокзалі. А також про те, що з його картки було знято гроші.

Мати військового додає, що її син завжди вітав свою бабусю із Днем народження 6 січня. Цього року така розмова стала для рідних останньою.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Мамо, у мене все добре», - сказав він, не повідомивши, що збирається знову на Донбас.

Коли зв'язок із сином обірвався, жінка пішла до поліції Хмільників, однак там її відправили до Вінниці, а тоді – до Києва.

Справжню допомогу жінка отримала лише від волонтерів, а потім – і від столичних правоохоронців. Та, на жаль, всі ці дії вже не повернуть їй сина.

Нагадаємо, на сторожі держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню були зафіксовані в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу.

Також портал "Знай.ua" писав, що бойовики на Донбасі обстріляли простих робітників, ЗСУ надали урок-більше не полізуть.