У Києві помітили новенький автомобіль Tesla, який щосили прикидався Škoda Octavia. Про це розповіли в телеграм-каналі «Х*вий Київ».

Як повідомляється, все почалося з того, що запримітив один з передплатників пабліку чистеньку Теслу з забризканими номерами.

"Подумав:" не буває ж так. Не дай Бог п*зженна, або ще чого?". Пробив в інтернетах номер - х*як, а номер-то від "Октавії"... Далі - справа набору трьох цифр в телефоні",-розповіли в телеграм-каналі.

Прибулі на виклик правоохоронці "приїхали, пожурили, виписали штраф». Як виявилося, рідні номери автомобіля лежать тут же, в багажнику.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: "Х * * вий Київ"
Фото: "Х * * вий Київ"

"Питання знавцям, нахуя "так" міняти номери? У мене в голові формується відповідь-для того щоб камери за порушення чекали номер іншого авто, ну і штрафи слали не туди, відповідно», - припускає автор повідомлення Дмитро, який, як він сам зізнається, приміряв на себе образ Шерлока Холмса в цій дивній ситуації.

Нагадаємо, " Привітай президента платіжкою": ексклюзивний репортаж з мітингу на день народження Зеленського

Як повідомляв портал " Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах

Також " Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям