У Наталії Мосейчук, незмінної телеведучої каналу «1+1», діагностували коронавірус. Хворобу вона підхопила, як припускають, перебуваючи у відрядженні на території Сполучених Штатів Америки.

Сама ведуча поділилася неприємною новиною із глядачами шоу «Право на владу», керуючи ефіром та тим, що відбувалося у студії, через онлайн-зв'язок. Таким чином, коронавірус не завадив їй провести телеефір.

Ділячись враженнями від власної поїздки до США, Мосейчук зазначила, що саме там заразилася небезпечною хворобою. При цьому для неї візит до Америки був першим у житті.

«Хочеться сказати про єдність. Це те, про що зараз дуже сильно думають США, це мої враження, ну, окрім COVID-19, те, що я привезла з вашингтонського відрядження. У мене цілком американський штам. Але я не пишаюся цим абсолютно», - наголосила телеведуча.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще