Кияни, яким набридли «герої парковки», не перестають дивувати вигадливими способами боротьби із горе-власниками автомобілів. Цього разу їм на допомогу прийшов сніг.

Фото незвичної і дещо непристойної помсти опублікувала киянка Вікторія Шевченко на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

За її словами, снігову скульптуру на капоті автомобіля, припаркованого посеред двору, виліпили мешканці Березняків.

«Другий сніг. І авто, припарковане посеред двору на Березняках. Мешканці креативлять», - підписала вона опублікований знімок.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На знімку – автомобіль, який власник необачно залишив у непристосованого для цього місці. На капоті машини хтось згріб сніг і виліпив із нього скульптурне зображення фалосу не менше метра у висоту.

Такого пояснення неправильності своїх дій водій точно не забуде, і, можливо, у майбутньому не нехтуватиме правилами паркування свого авто.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа