Популярна українська телеведуча Марічка Падалко показала всім гарний приклад цього сніжного зимового дня. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

За її словами, снігопад і корки на дорогах змусили її переглянути свою плани і вирушити з роботи додому не на транспорті, а пішки.

«Подивилася з балкону, що робиться на дорогах, і вирішила йти додому з роботи пішки. Пошкодувала, що не мала спортивний одяг, пробігтися. Чула ще в новинах, що Одеса сьогодні ледь рухається. Здається, ми геть відвикли від снігу....», - зазначила телеведуча.

«Всю Одеську область замело, все зупинилося, залишайтеся вдома», - підтверджують цю інформацію фанати Марічки у коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Так, південь засипає, по самі вуха...», - додають мешканці південних областей України, які потерпають від сніжної стихії.

Тим часом українці не забувають робити компліменти красуні-ведучій.

«Красива жінка!", «Прекрасна», - пишуть вони.

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася в соцмережі рецептом смачного десерту від Валентини Хамайко під назвою "Шоколадна ковбаса".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".