Популярна українська співачка Alyosha, яка зараз разом із трьома дітьми і чоловіком, фронтменом гурту «Антитіла» Тарасом Тополею відпочиває у Єгипті, показала всім гарний приклад.

Відповідне фото вона опублікувала на власній сторінці в Instagram.

На знімку співачка крокує пляжем із великим пакетом, повним сміття. Вона зазначила, що зібрала його на узбережжі, і закликала людей бути більш відповідальними та дбати про природу.

«Скільки біди морським жителям вже наробили люди... Те, що я збирала на березі після відливу — суцільна загроза нашому світлому майбутньому! І що там в пакеті? А там маски і пластмаски. Бережіть природу і будьте здорові! Дихайте свіжим повітрям!», - закликала вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Так, фігеть просто... Треба берегти природу, респект!», «Молодці! Хорошу справу зробили!», «Дякую за вашу свідому позицію», «Не кожен буде прибирати сміття після приливу. Ви просто молодець», «Капець, вже і масок накидати встигли», - підтримали свою улюбленицю фанати зірки.

«Ой, яка Ви розумниця! Давно вже потрібен стусан культурний і багатьом з нас пора вже зрозуміти, що наша гарна жива природа залежить від нас самих, бути їй чи померти від нас. Спасибі вам!!!», - підтримують вони екологічну ініціативу Альоші.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.