У Києві мешканці багатоповерхівок впіймали крадіїв, які вже не вперше потрапляють до поля зору містян. Однак кожного разу їх відпускають. Про це пишуть в співтоваристві «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«У ЖК «Паркові озера» затримали чергових крадіїв-грабіжників. Схоже, що це ті ж самі, які нахабно обікрали людей у минулий раз. Трохи профілактичних бесід і передані поліції», - повідомили у спільноті.

На відео грабіжники обіцяють у подальшому «більше так не робити».

Киян така лояльність тих, хто затримував грабіжників, неабияк обурила.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«У цьому районі не будемо, вибачте, підемо в сусідній... Так виходить, скоти!!! Їм руки відривати треба!!!», «Перепрошую, але не надовго, завтра знову на справу...», «А де зеленка на зевальніках злодіїв?», «Якщо поліція в долі, то вони і борзіють. Дограються, що народ почне сам лінчувати і їх і тих, хто кришує. Думайте», - не стримуються люди.

«Примусьте їх сказати «чесне піонерське» і нехай при цьому триматися за червоне...», «Для них це була сама "тепла ванна" з усіх затримань за всю історію незалежної України. Новобуд - контенгент більш добрий і лояльний», «Поруч ставок, можна було б для профілактики хоч Водохреща їм згадати. Там і лід де-не-де зійшов. А так, як мертвому припарка», - додають вони.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.