Під Києвом, у селі Святопетровське вже півроку, починаючи з літа, невідома дівчина проводить дивні обряди на різних перехрестях. Про це пишуть у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Дівчина залишає на узбіччі дороги» підношення " невідомо кому – у вигляді коньяку, горілки, вина, їжі і грошей.

"Все б смішно, але в соцмережах люди вже зібралися спалювати відьму», - пишуть автори повідомлення.

Серед коментаторів виявилося безліч "фахівців з магії і чаклунства».

"Це вона задобрює духів, щоб не було на дорозі п'яних, голодних і бідних людей. Ось бачите, працює, давно немає новин їх Святопетровського", "В принципі, вона ж не змушує вас це вживати! У кожного є свій вибір! Нехай собі чаклує!", "Якась недосвідчена відьма... ще з літа носить, а результату все немає", - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знайшлися і ті, хто поставився до доморощеної відьмі з гумором.

"Колишня моя, вже не знає, як мене повернути. Скажіть їй, будь ласка, я вже давно на віскар односолодовий перейшов. Нехай суєту робить в тому напрямку", " Місцеві алкаші не допустять, щоб спалили їх богиню!", "Шановні співвітчизники! Наразі ситуація у Святопетрівському повністю контролюється добровольчими патрулями, що чергуватимуть на кожному перехресті до понеділка. В рамках боротьби з ковід19, всі добровольці мають при собі маски, серветки для рук, чарки і виделки особистого користування. Будемо тримати Вас в курсі подальших подій", - жартують коментатори.

Нагадавши, у Білгород-Дністровській фортеці відкопали пляшку часів Османської імперії

Біля Аккерманської фортеці під час розкопок виявили цілу скляну пляшку з рідиною всередині. За словами експертів, виготовлена вона була за часів Османської імперії, не пізніше 1798 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запоріжжі на Хортиці виявили стародавнє скіфське поховання

Також Знай.uа писав, археологи знайшли залишки ритуального обмивання часів Ісуса.