Кияни обурені тим меню, яке пропонують їхнім дітям у дитячих садках за немаленькі гроші. Про це пишуть у Facebook у групі "Батьки SOS".

Згідно з останніми постановами КМДА, місто більше не компенсує вартість харчування в дитячих садках. Батьки змушені платити повну вартість харчування, а це для дітей віком від 1 до 3 років - 43 грн. 55 коп. , для дітей від 3 до 6 років - 64 грн. 58 коп.

За ці гроші в садочку Дарницького району столиці діти отримали на вечерю "ледачі вареники", які, м'яко кажучи, апетиту не викликають.

"Нашим дітям подають ось таку чудову вечерю. На фото - якесь жалюгідне місиво, його хтось назвав "ледачими варениками". Несолодке і без жодного натяку на вміст сиру. У чашці - рідка субстанція непристойного кольору, теж без цукру і молока. Що це? У чиїй хворій уяві це виглядає як збалансоване дитяче харчування? І за це ми тепер повинні платити повну вартість?"- пишуть розлючені городяни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це ліниві вареники? Цікавий рецепт", "Куди звертатися з таким ось непорозумінням?",- цікавляться кияни.

Нагадавши, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською". Незадоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал " Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах

Також " Знай.ua " писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям