У Запоріжжі у школяра під час уроку фізкультури стався випадок клінічної смерті. Про це стало відомо з повідомлення директора Запорізького обласного центру швидкої медичної допомоги та медицини катастроф Костянтина Малашенка.

Він розповів, що 17 – річному хлопцю, учню Запорізької загальноосвітньої школи №15, раптово стало погано-у нього стався серцевий напад.

Першу допомогу дитині до приїзду реанімаційної бригади надала шкільна медсестра.

Коли швидка прибула, знадобилося 40 хвилин реанімувати потерпілого. На щастя, хлопчик вижив.

В даний час він в реанімації, під наглядом медиків, проте залишиться в живих.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сьогодні в школі 17річний хлопець знепритомнів. До приїзду бригади перестав дихати. Завдяки старанням дитячої реанімаційної бригади на чолі з доктором Юрієм Леонтьєвим його вдалося врятувати. Сорок хвилин реанімації, дефібриляція, живий, слава Богу... і бригаді», - написав медик.

"Фібриляція шлуночків. Бригада приїхала, коли хлопець вже був у клінічній смерті. Причина ФЖ неясна", - додають в коментарях.

"Браво! І це далеко не перша позитивна реанімація у доктора Леонтьєва! Юрію Михайловичу, ви-розумниця! І окреме спасибі фельдшеру Лідії Миленької. Чудовий дебют на реанімаційній бригаді", - дякують лікарям запорожці.

Нагадавши, побитий у Парижі підліток з України в реанімації

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відреагував на жорстоке побиття в Парижі українського підлітка

Також Знай.uа писав, Одноклубник Мессі Грізманн не може прийти до тями після побиття українського підлітка в Парижі