В Instagram популярної української телеведучої Лесі Нікітюк, яка має багатотисячну армію прихильників, з’явилося нове фото з розкішного відпочинку на Мальдівських островах.

Цього разу красуня позує на березі океану, встеленому білосніжним пісочком, у відвертому купальнику. Через контраст бежевої основи та чорних смужок здається, що Нікітюк майже оголена.

Погляд зірки спрямований просто на спостерігача і притягує, мов магніт.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Ох, який погляд – пропалює!», «Яка гарна! Як завжди!!!», «Неймовірна!», «Модель!», - захоплено коментують знімок віддані фанати Нікітюк.

Однак не лише краса телеведучої розворушила інтерес українців.

«Цікаво, Притула теж з нею на Мальдівах?», «Притулився?», «Згоден. Сам він такий. Він навіть Лесиного мізинця не вартий!», - пишуть у коментарях до знімку прихильники яскравої телезірки.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк виділилася на тлі Катерини Кухар з "Танців зірками": "Маленька".

Нагадаємо, Леся Нікітюк заради "Холостячки" зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк похвалилася шикарним тілом на Мальдівах: "Краще, ніж у Кирилівці".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк слідом за Настею Каменських і Олею Поляковою помчала з України: житиме на воді.