У Києві кондуктор тролейбуса влаштувала гучну «дискотеку» прямо на робочому місці. Про це розповіли пасажири транспортного засобу, яким виявився не до смаку музичний вибір жінки.

Одна з пасажирок вирішила присоромити працівницю міського транспорту за гучну музику, опублікувавши відео з «паті» у спільноті «Транспорт Києва».

Як зазначається, інцидент стався у тролейбусі №50. Кондуктор увімкнула гучну музику з самого ранку ранку, заважаючи сонним пасажирам.

Судячи з відео, кондуктор – фанатка шансону, а точніше, російського «блатняка».

«Колись їхала в тролейбусі в заторі майже дві години під музику водія "Поєзд на лєнінград". На весь салон! Коли вона заграла десятий раз, я попросила переключити це г… собі на кабіну і не мучити людей після роботи, на що водій відчинив двері і кричав, щоби виходили. Скільки разів пролунала ця "пісня" за дві години? ХЗ. Але я таки доїхала до їхньої перевалочної бази на Космонавтів, бо це був 19 тролейбус, і наскаржилася. Зі мною була ще одна пасажирка. Всім іншим, мабуть, сподобалося», - ділиться історією ще одна киянка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Такі тьотькі і дядькі не знають слова "навушники". Воно сіло, ввімкнуло на повний звук та й дивиться, і все йому добре, і все йому гаразд», - додають інші.

Нагадаємо, на Франківщині маршрутник висадив священика посеред дороги за зауваження. Повідомляється, що священик Роман Винник їхав додому з Івано-Франківська. По дорозі він сів у маршрутку, яка перевозила туристів з Одеси. У салоні дуже голосно грала російська поп-музика і шансон. У зв'язку з цим священик зробив водієві зауваження, за що і поплатився.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Львові містяни збунтувалися через тотальну неповага до пасажирів у маршрутках. Львів'яни обурюються якістю надання послуг у громадському транспорті Львова і наголошують, що ситуація "не змінюється в місті багато років". Львів'янин Василь Васильчук звернувся до міської влади з проханням повпливати на водіїв маршрутного таксі, тому що таке відношення до людей не припустиме.