Відома українська телеведуча Лідія Таран, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, повідомила своїм фанатами, як зараз почувається та коли збирається повернутися до роботи після хвороби. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

Зокрема, вона подякувала за слова підтримки та повідомлення про вчителів французької мови.

«Засиділася вдома. Здається, навіть трохи здичавіла. І піднабрала зайвого. Повертаюсь на роботу з новими силами, бажаннями. І антитілами! Дякую, мої любі підписники, за підтримку, за корисні поради, які мені давали, і за наводки на вчителів французької та іншу корисну інформацію, з усім цим полетіли далі! Сподіваюсь, без зупинок вже до весни», зазначила Лідя Таран.

У коментарях українці зичать їй здоров’я та хвалять її вроду, не змарнілу навіть через хворобу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Дякувати Богу, що погане – позаду», «А очі ,як небо. Такі красиві», «Маєте дуже гарний вигляд! Справжня красуня й розумниця», «Довго вас не бачили! Гарного здоров’я!», - бажають фанати телеведучої.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".