Під Києвом, у місті Бровари, курсант Національної академії внутрішніх справ стрибнув з 15-го поверху. Про це повідомляє видання «Обозреватель", посилаючись на власні джерела.

Як повідомляється, трагедія сталася ще 26 січня, у вівторок. Тіло загиблого виявили випадкові перехожі. Йому викликали швидку допомогу, проте прибулі на місце події лікарі зафіксували факт смерті.

Ні поруч з ним, ні в квартирі загиблого не знайшли ніякої передсмертної записки.

Покінчив з собою хлопцеві було всього 18 років. Він навчався в Національній академії внутрішніх справ і жив у квартирі на 15 поверсі, з вікна якої вистрибнув.

Що штовхнуло хлопця на самогубство, належить з'ясувати правоохоронцям.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".