Під Києвом магазин дитячих товарів грубо порушує мовний закон, а влада закриває на це очі. Про це повідомив журналіст і ведучій Костянтин Грубич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, він саме прямував на зйомки у Ніжині, коли помітив з вікна автомобіля вивіску на магазині «Дочки сЫночки».

«Неподалік поліція, мерія, тобто влада. Всім пофіг на кричуще порушення мовного закону. А в книжці у цей же момент читаю зойк Пантелеймона Куліша, котрий одинаком у середині 19-го століття намагався збудити мертву тоді українську ідентичність (що інтелектуали Петербургу, його приятелі-великороси, називали безглуздям): «Хай живе безглуздя, бо в ньому живе зерно величнього прийдешнього. Те, що зараз здається безглуздим, воно здійсниться через 10, 15, 100 років: безглузде тепер опанує згодом всесвіт» Безглуздо почати хоча б із заміни москальських вивісок?», - закликає українців до громадської активності телеведучий.

«А ви скаргу написали?», - запитують у нього в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Фаріон переключилася на захисників Донецького аеропорту, "кіборгам" тільки цього не вистачало.

Як повідомляв Знай.uа, скандальна Фаріон розгромила ялинку в Києві.

Також Знай.uа писав, що Фаріон жорстко пройшлася по "мовному закону" для сфери обслуговування.