У Києві трьох злодюжок затримали прямо під Конституційним Судом. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, злочинниці відкрили рюкзак у жінки, і спробували що-небудь поцупити.

«Ще одну трійцю злочинців злодіїв помітили у Конституційного Суду. Відкрили рюкзак жінці, щось вкрали - поки незрозуміло. Одну вдалося зловити, інші гидоти зникли", - написали автори повідомлення.

"Є тільки один вихід - ламати або відбивати битої руки!!!", "В Дніпро з моста таких с*к!!!", "Друга новина за півгодини. Суди не працюють. Закарпатські гастролі процвітають. Замкнуте коло", "А куди поділися ці "захисниці", чому не хочуть взяти до себе на перевиховання, чому не займаються соціалізацією цих покидьків суспільства?",- обурюються кияни.

"Конституцію хочуть звиснути", - жартують деякі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

На опублікованому відео чутно, як у злочинниць запитують, чи були вони затримані раніше.

"Скільки разів затримували?",- запитують їх.

"Багато!» ,- відповідають злодійки.

Після цього починають нити, щоб їх відпустили.

"Дядечко - це перший і останній раз!», - стверджують ошуканки.