Вагітна дружина Віктора Павлiка розповіла про проблеми з фінансами. Їм навіть довелося відкласти покупку квартири.

Таким чином, повідомляється, що карантин позначився на родині Віктора Павлiка сильно. Скасування концертів привела до складного матеріального становища. Про це Катерина Реп'яхова розповіла в програмі «Зірковий шлях».

За словами дівчини вони навіть не пішли в нуль, а просто в жорсткому мінусі. Щомісяця в мінусі на 150 тисяч.

Пара навіть відклала покупку нової квартири, і живе в двокімнатній квартирі. Практично 90 відсотків речей лежить в квартирі колишньої дружини Віктора Павлiка Лариси.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Катерина дуже сподівається, що їм вдасться все ж переїхати до весни, але мрія про великий будинок залишилася.

"У нас була квартира в розстрочці, її ми призупинили, - сказала вона. - Я хочу собі гардеробну велику, це моя мрія. А Віктору Франковичу потрібен свій кабінетi»

При цьому, не можна не відзначити, що навіть в такому становищі Віктор Павлік намагається допомагати своїй родині, і відчуває перед ними провину і відповідальність.

Нагадаємо, що зараз Віктор і Катерина очікують поповнення, дівчина на 20-му тижні вагітності, але досі не поділилася статтю дитини.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік засвітився з колегою по сцені Павлом Зібровим.

Також Знай повідомляв, що молода дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про безгрошів'я після весілля.

Нещодавно Знай писав, що Катерина Реп'яхова розповіла, як закрутила роман з Віктором Павликом.