Стало відомо про те, коли кияни зможуть отримати перші вакцини від коронавірусу. Віталій Кличко розклав все по поличках.

Таким чином, повідомляється, що місцевий глава столиці очікує, що в найближчі кілька тижнів Київ отримає вакцину від коронавірусу. Про це він розповів в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі «ICTV».

Він каже, що на даний момент влада робить все можливе для того, щоб забезпечити киян вакциною, і вже в лютому вони будуть використані.

Київ зараз веде переговори відразу з декількома виробниками вакцин, щоб вона дісталася всім тим, хто цього потребує.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В ефірі Віталій Кличко каже, що для цього довелося використовувати всі зв'язки, які у них є. Переговори ведуться як з європейськими, так і з американськими виробниками. Буде закуплено один мільйон доз, чого вистачить для півмільйона людей.

Спочатку щеплення отримають співробітники сфери медицини і освіти, а також літні люди, ті хто знаходяться в зоні ризику.

Інфраструктура в столиці готова до того, щоб проводити вакцинацію.

Володимир Зеленський, який святкував свій день народження в понеділок, 25 січня, в новому ролику розповів, що поки що інформацію про вакцинацію розголошувати не планують, але вона точно відбудеться вже в лютому, залишилося трохи почекати.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.ua, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.ua писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.