Відома українська телеведуча Леся Нікітюк постійно ділиться з фанатами знімками зі свого життя. Де б дівчина не була, що не робила, вона все розповідає своїм передплатникам, навіть на відпочинку.

Таким чином, повідомляється, що зараз Леся Нікітюк перебуває у відпустці, вона полетіла на Мальдіви, звідки і публікує всі ці знімки.

У крайній публікації телеведуча позує на тлі океану у відвертому купальнику. Не можна при цьому не відзначити відмінне, підтягнуте тіло Лесі Нікітюк.

"Ніколи не побувати на Мальдівах-злочин!!! Орати, полетіти на Мальдіви і потім рік сидіти на мівіні - тупість...» - підписала пост сама телеведуча.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях люди розділилися на два табори: одні вихваляють дівчину, і запитують, чому вона раніше ховала такі ноги, а інші обурені цим постом кажучи про те, що не всі можуть собі таке дозволити.

Пожартувати вирішив і екс-колега дівчини, написавши наступний коментар: "Вам зіркам все дозволено...".

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк виділилася на тлі Катерини Кухар з "Танців зірками": "маленька".

Нагадаємо, майбутня " Холостячка "Нікітюк проміняла славу на кар'єру кур'єра:"ЛеПуля". Так, Леся зізналася, що нещодавно запустила власний сервіс доставки українських делікатесів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк передумала ставати новою "Холостячкою" і хоче бути свинкою.