Стало відомо про те, що в київському супермаркеті помітили відвідувачів без взуття. Правила хорошого тону в гостях?

Таким чином, повідомляється, що в гостях, як відомо, прийнято знімати взуття, щоб не забруднити підлогу, і не сидіти в ній весь вечір.

Але, мабуть, для когось похід в магазин-теж своєрідний вихід в гості. У супермаркеті» Велика кишеня", який знаходиться на Печерську, відвідувачі прийшли без взуття.

Пост про босого чоловіка, фото: скріншот
Пост про босого чоловіка, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У чому причина-невідомо, але, очевидці встигли все зафіксувати на камери, і ролик розлетівся по мережі.

Опублікували його в Telegram-каналі «Ху % вий Київ", і підписали пост: "серед вихованих людей прийнято знімати взуття, приходячи до когось в гості. Чим похід в магазин не візит в гості?»

Нагадаємо, що у Львівській області на гірськолижному курорті українці опинилися в пастці.

Вранці у вівторок, 12 січня, у Львівській області на гірськолижному курорті українці опинилися в пастці: на підйомнику трапилася аварія, і 14 людей залишилися підвішеними в повітрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, днями на Закарпатті сварка закінчилася підпалом будинку. 22-річна мешканка Рахова підпалила будинок колишнього цивільного чоловіка.

Також Знай.ua писав, що на Закарпатті у Тячівській лікарні опритомніла жінка, яку у Святвечір побив неадекватний співмешканець.

Закарпатка каже, що повинна одужати заради власних дітей, тому лікарі ретельно приховують від неї, що малюків немає в живих. Пацієнтка повністю ізольована, до неї нікого не пускають, оскільки ще є ризики для життя.