Стало відомо про те, що на трасі «Київ-Одеса» патрульні зупинили п'яну дівчину. Вона була за кермом фури.

Таким чином, повідомляється, що на автодорозі М-05 «Київ-Одеса», співробітники правоохоронних органів з Черкаської області зупинили вантажівку, якою керувала 21-річна дівчина. При цьому, вона була в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Черкаської області.

Увечері неділі, 24 січня, інспектори помітили транспортний засіб DAF, який рухався з напівпричепом з боку Одеси.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рухалася дівчина за кермом дуже повільно, а на дорозі виконувала різні маневри.

Для того, щоб переконатися в справності автомобіля, його вирішили зупинити. Побігши за вантажівкою, яка їхала по дорозі, поліцейський застрибнув на сходи і подивився у вікно.

Там сиділа дівчина, яка й гадки не мала що робити далі. Той не розгубився, і почав пояснювати що робити.

21-річна дівчина була сильно п'яна, Drager показав результат 2,58 проміле, що перевищує норму в 13 разів.

Власник транспортного засобу розповів, що дівчина взяла ключі і вирішила спробувати проїхатися. На щастя ніхто не постраждав, а проти неї був складений адміністративний протокол.

Нагадаємо, що у Львівській області на гірськолижному курорті українці опинилися в пастці.

Як повідомляв портал Знай, днями на Закарпатті сварка закінчилася підпалом будинку. 22-річна мешканка Рахова підпалила будинок колишнього цивільного чоловіка.

Також Знай писав, що на Закарпатті у Тячівській лікарні опритомніла жінка, яку у Святвечір побив неадекватний співмешканець.