У понеділок, 25 січня, Володимир Зеленський святкує День народження. Розлючені українці прийшли під офіс Президента "привітати" главу держави. Люди влаштували черговий мітинг, головна їхня вимога - знизити ціни на газ і світло.

Про це повідомляє Telegram-канал "Киев Сейчас".

"Біля офісу президента знову мітинг. Люди вимагають знизити ціну на газ до 3 грн за кубометр і до 1 грн за кіловат-годину за електрику. Тим часом, поруч з мітингувальниками продовжує працювати зимове містечко", - йдеться в публікації.

В Україні тривають тарифні дебати між урядом і громадянами. Прості українці кажуть, що платити вже нічим, у відповідь Кабмін заявляє про нову граничну ціну на газ. Люди навіть у лютий мороз виходять на вулиці і влаштовують протести, але все одно не бачать адекватних дій з боку влади.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Шмигаль розрахував нову ціну на газ, скільки тепер коштує кубометр. Кабінет міністрів України провів позачергове засідання. Єдиним пунктом порядку денного є збалансування цін на газ для населення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.