Дружина Володимира Зеленського Олена привітала коханого з Днем народження.

Відповідний знімок перша леді України опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що у наймолодшого президента України Володимира Зеленського сьогодні День народження. З цього приводу його вітають не тільки мільйони українців, а й найрідніші. Зокрема, дружина Глави держави Олена Зеленська не обійшла стороною свято і привітала чоловіка в Instagram.

Перша леді опублікувала кумедне Селфі з Володимиром на тлі блакитного неба – подружжя грайливо посміхаються на камеру, а Олена навіть трохи прикусила губу.

"На цьому фото є майже все, що мені потрібно для щастя. Багато сонця, ми разом і ти-щасливий і усміхнений. З днем народження, коханий! Спасибі тобі за кожен день!",- написала Зеленська в Instagram.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що і сам президент не забув про свої іменини – він опублікував фотографію з ранкового тренування і нагадав українцям про свято. Під Селфі Володимир Зеленський написав:"7 на годиннику 43 в паспорті 30 в душі".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський відреагував на недавнє жорстоке побиття в Парижі українського підлітка, який повертався додому з навчання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Зеленський на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував привітання з днем народження.

Також Знай.иа писав, що Олег Ляшко розкритикував роботу Зеленського: "ріже хвіст собаці".