У Києві відмовилися від будівництва відразу трьох станцій метро.

Про це розповіла прес-служба Генерального плану Києва в Facebook.

За інформацією Генерального плану Києва, метрополітен відмовився від ідеї зведення трьох нових станцій "Биківня" (Броварська), "Старобориспільська"і " лісництво". Прес-служба заявила, що в даних станціях на даний момент немає необхідності, оскільки пасажиропотік буде занадто маленьким.

При цьому, в найближчі 7 років в Києві планують значно розширити інфраструктуру метро. Зокрема, Оболонсько-Теремківську лінію хочуть продовжити до вулиці Дмитра Луценка. Також розпочнеться будівництво нової Подільсько-Вигурівської гілки метро, яка розпочнеться на вулиці Братиславській у Деснянському районі, і закінчиться в районі аеропорту "Жуляни" на Окружній дорозі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тим часом київський метрополітен оголосив міжнародні двоетапні торги на поставку 50 нових вагонів метро за кошти ЄБРР. Очікується, що 25 вагонів для київського метро будуть з наскрізними проходами.

Нагадаємо, що Харківська підземка тріщить по швах у пік пандемії, пруть натовпами: "хочуть, щоб метро закрили?".

Як повідомляв портал Знай.иа, кияни масово скаржаться на термінали в метро, які не видають здачу після поповнення електронного квитка.

Також Знай.иа писав, що у харківському метро на станції "Історичний музей" неадекватний чоловік влаштував працівникам підземки веселий день, намагаючись підійти до краю платформи.