Президент України Володимир Зеленський сьогодні святкує свій 43-й День народження.

Перший кадр з "святкування" глава держави опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Володимир Зеленський є наймолодшим президентом України і зміг завоювати рекордний відсоток довіри українців на виборах. До президентства він був одним з найпопулярніших коміків країни завдяки студії "Квартал-95".

У понеділок, 25 січня, Володимир Зеленський справляє свій 43-й День Народження, про що не забув нагадати своїм підписникам в Instagram. Глава держави опублікував знімок зі спортивного залу:

" 7 на годиннику 43 за паспортом 30 в душі💪 🏻 🇺 🇦", - написав президент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Він постав на фотографії в спортивній формі – чорній майці і сірих шортах. Українці почали вітати Володимира Зеленського З Днем народження в коментарях під постом.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський відреагував на недавнє жорстоке побиття в Парижі українського підлітка, який повертався додому з навчання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Володимир Зеленський на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував привітання з днем народження. Адресував він його президенту Південної Кореї Мун Чже іну, висловивши надію на продовження співпраці між країнами.

Також Знай.иа писав, що Олег Ляшко розкритикував роботу Зеленського: "ріже хвіст собаці".