У Києві рятувальники витягли з обвалу двох будівельників. Про це розповіли на сторінці ДСНС України у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 22 січня, о 23:49 на службу "101" надійшло повідомлення, що у Святошинському районі стався обвал будівельних конструкцій. Під час обвалу, під конструкціями, в будівельному вагончику знаходилися люди.

На місце події відразу ж вирушила команда рятувальників. По прибуттю вони з'ясували, що стався обвал будівлі розміром орієнтовно 15 на 20 метрів. В результаті події під завалом опинився будівельний вагончик, в якому знаходилися двоє чоловіків 1991 і 1996 року народження.

За допомогою інструментів рятувальники вирізали отвір у вагончику, через який змогли звільнити будівельників з пастки. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

В даний момент на місці події працюють правоохоронці з метою з'ясувати причини обвалу будівлі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Публікація ДСНС України: Facebook
Публікація ДСНС України: Facebook
Публікація ДСНС України: Facebook

Нагадавши, у Під'їзді у Львові рятувальники зібрали півкілограма ртуті: такою дозою можна вбити ведмедя

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому розгорілася масштабна пожежа, вогонь пожирав метр за метром: "Рятувальникам вхід закритий!"

Також, "Знай.uа" писав, на Хмельниччині швидка застрягла посеред дороги, все замело: "Комунальники, Привіт!"