У Києві неадекват нацькував пса на кота і пошкодив чужий автомобіль. Про це повідомила власниця авто у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За її словами, жахлива подія сталася на вулиці Анни Ахматової, 16В.

«Місцевий житель, який не раз натравлював свого пса на котів, знову це зробив! І цього разу кіт заліз під капот нашої машини! Машина вся погризена, поцарапана, під капотом все в крові, обірвані всі проводи!», - поділилася вона страшними подробицями.

Дівчина вважає, що труп кота власник собаки забрав із собою.

«Мало того, що він навмисно натравив собаку на кота, так ще й бачив, що його пес робить з нашою машиною», - додала авторка посту на ім’я Катя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Машинку шкода, власник постраждав ні за що», «Треба вияснити, чи точно це хтось натравлював, чи це безпритульна собачка побігла за котиком», «"Безпритульний собачка" машину не зжере. Написано ж, що не перший раз цей урод робить подібне. Хотілося б вірити, що запис з камер знайдеться», - обурюються кияни.

«На поліцію не розраховуйте. Вирішуйте проблему самостійно!», «Ви знаєте цього діяча, в чому проблема? Я не за самосуд, але…», «Кіт теж винен. Чого поліз на чужу машину а не на дерево... Безсоромний», - коментують містяни.

Нагадавши, на українку з маленьким сином ледь не спустили собак за "солов'їну": "Не дискримінація?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові невідомий налетів на чоловіка санками, очевидці остовпіли: "Перелом носа і струс мозку"

Також, "Знай.uа" писав, жінка-водій трамвая постраждала від автопорушника: повалив на землю і добивав ногами