У Києві розшукують безвісти зниклу дівчину. Про це повідомили у Службі розшуку дітей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшук дитини ведеться силами Деснянського УП ГУНП у місті Києві.

Неповнолітню Каребанюк Ліку Євгеніївну, 2003 року народження, востаннє бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому та по теперішній час не повернулася.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 16-17 років, на зріст 165 сантиметрів, худорлявої статури. Волосся чорне, пряме, нижче плечей. Очі блакитно-сірі.

Особлива прикмета - на лівій руці шрам від порізу.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

На момент зникнення була одягнута у чорну куртку, чорні штани, кофту кольору хакі.

Усіх, хто володіє інформацією про місце перебування дівчини, просять повідомляти до поліції на гарячу лінію.

Нагадаємо, що 12 серпня, у річці в селі Кам'янка Глибоцького району виявлено непізнаний труп жінки віком 18-20 років. Всі обставини загибелі дівчини зараз з'ясовують поліцейські.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про те, що на курорті в Кирилівці, маленьку дитину доставили в реанімацію після купання в басейні. Пірнаючи вона вдихнула велику кількість води.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого.