У Києві відчайдушний молодий чоловік відправився кататися по озеру на мопеді. Така поведінка налякала спостерігачів, пишуть у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"То який супер-розум треба мати, щоб в +4 кататися на мопеді по озеру? P. S: рибалки - теж молодці, хороший приклад подають. Київ, Йорданське озеро», - пишуть у спільноті.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

"Рибалки не катаються на мопедах по льоду, їм плювати на мопедиста і, думаю, досвіду достатньо, щоб відносно безпечно порибалити. А мопедисту удачі в починаннях...", "Хлопець вирішив модернізувати пірнання в ополонку на Водохреща. З мопедом в ополонку зручніше, роздягатися не треба", - обурюються кияни.

"Люди добрі, у когось є телефон комітету премії Дарвіна? Негайно телефонуйте, у нас є реальний шанс забрати всі медалі!", "І не переживайте ви так! Навесні повспливают. Та й раків стане більше", - сміються городяни.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Однак не всі поділяють обурення горе-шумахером.

«А мама з дитиною нікого не збентежила? Особливо на моменті, коли дитина мало не в воду поліз (або що за пляма іншого кольору зліва?) ", "Були морози до -18 кілька днів, за один день після такого лід не розтане і не стане крихким при +3 ніяк", - вважають захисники любителя екстриму.

Нагадавши, Знай писав, що український любитель риболовлі, завзятий майстер роботи зі спінінгом Анатолій Заборовський з Рівненської області похвалився на всю країну рекордним уловом.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі рибалці вдалося зловити двох величезних коропів. Поборотися з гігантами довелося серйозно, коропи тягали човен і рибалки по всій Самарі.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті річки чистять не від риби, а від сміття. Сміттєві пробки виловлюють на річках Боржава і Латориця.