У Києві розгорілася справжня любовна драма із кровопролиттям. Подробиці розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, дійовими особами драми на Виноградарі стали двоє хлопців та двоє дівчат.

«На проспекті Правди, 88А, у дворі, біля озера бухали дві дівчинки. Через деякий час до них приєднався молодик - він же колишній чоловік однієї та кум іншої. Кажуть, що ця особистість дуже відома на районі під прізвиськом «Телима». Ще через деякий час до них приєднався ще один чоловік - давній знайомий», - розповіли автори допису.

Коли подруги відійшли «у кущики», хлопець із кличкою Телима напав на знайомого і пробив йому щоку ключем.

Свідками цієї події стали дівчата, однак винуватець стверджує, що захищався від п’ятьох нападників.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Постраждалому викликали швидку допомогу, його відвезли до лікарні.

«Єдине, що він встиг сказати, що дуже давно кохає колишню дружину Телими», - уточнили у дописі. Пізніше він забрав із поліції заяву на нападника, однак це не завадило поліції «покатати» раніше судимого кривдника до відділку.

«Виноградарська "Санта-Барбара"», «Побачити б ще цю Принцесу», «Аристократи - вони такі запальні. Напевно, другий джентльмен занадто відверто подивився в очі леді при поцілунку ручки, а вона не прикрилася віялом від збентеження», - сміються кияни у коментарях.

Нагадавши, на українку з маленьким сином ледь не спустили собак за "солов'їну": "Не дискримінація?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові невідомий налетів на чоловіка санками, очевидці остовпіли: "Перелом носа і струс мозку"

Також, "Знай.uа" писав, жінка-водій трамвая постраждала від автопорушника: повалив на землю і добивав ногами