Телеведуча 1+1 Марічка Падалко поділилася світлиною з донькою і розповіла, чому діти повинні навчатися в школі, а не опановувати знання в режимі онлайн.

Думками щодо дистанційного навчання Марічка Падалко поділилася на своїй сторінці у Іnstagram.

"Тільки не кажіть, що Ви теж не раді, що в понеділок завершується «сувора» версія карантину, і в більшості шкіл поновлюються хоч в якомусь вигляді очне навчання👏☺️ Щодо цих двох тижнів... Якби їх не було, то для нашої школи їх треба було вигадати, бо вона нарешті зважилася на онлайн уроки. Нехай короткі за тривалістю, нехай не з першого разу в усіх виходило опанувати зум, але за перший тиждень всі навчилися. І це, звісно, не порівняти з тим, як ми «вчилися» в перший карантин - нуль контакту з вчителями, і всі завдання у вайбер. Трохи, правда, дивилися уроки по ТВ. З понеділка двоє старших знов вчитимуться «тиждень через тиждень», молодша - щотижня. ( В цьому місці батьки гучно чокаються ранковою кавою за здоров’я вчителів 💪) Які у Вас враження від другого карантину - є відчуття, що ми всі разом призвичаїлися трохи до онлайн освіти?", - запитала в українців телеведуча.

Скріншот Іnstagram

Підписники телеведучої погодилися, що повернення учнів до школи - позитивний момент як для дітей, так і для батьків.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я дуже рада, що діти підуть з понеділка до школи😊. Ми навчалися на платформі класрум. Технічно це звичайно було набагато краще, ніж перший раз. Тільки діти дома трохи розслабилися: встають пізніше, кожна вільна хвилина телефони, ноутбук, - а очі й без цього мають надмірне навантаження. А в школі все ж таки дисципліна", "❤️ Так, в цей раз все набагато краще. Навіть не очікувала, що наша вчителька 3-го класу, котрій рік до пенсії, опанує це мистецтво попри проблеми з інтернетом в школі. Але вже на третій день моя малеча повністю вчилась сама", - пишуть у коментарях під публікацією.

Скріншот Іnstagram

Нагадаємо, Марічка Падалко врятувала мам школярів швидким рецептом "шоколадної ковбаси".

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко на локдауні посміхнулася українцям зі спортзалу.

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася з мамами школярів рецептом "родом з дитинства".