У Києві оголосили план "Перехоплення" через втечу з-під варти чиновника Служби безпеки України Дмитра Нескоромного, підозрюваного у замовному вбивстві. Про це повідомляє Telegram-канал “Картковий офіс“.

Журналіст, головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов підтвердив, що Нескоромного оголошено в розшук.

Як повідомляється, 22 січня у столиці було затримано першого заступника очільника СБУ Дмитра Нескоромного. Однак йому вдалося втекти одразу після затримання, із кайданками на зап’ястках.

Водночас із Нескоромним було затримано його помічника, чинного офіцера СБУ Андрія Расюка.

Їх обох затримали під час передачі винагороди за замовне вбивство начальника головного управління власної безпеки СБУ Андрія Наумова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Нібито Расюк збирався передати гроші за вбивство не багато ні мало "правої руки" і одного голови СБУ Івана Баканова - начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, колишнього прокурора і чиновника", - зазначає журналіст.

«Нескоромного розшукують, йому заборонено виїзд з України, як повідомляють джерела в Держприкордонслужбі», - додав Бутусов.

Раніше повідомляли, у Києві СБУ затримала за хабар двох державних виконавців Міністерства юстиції.

Як повідомляв Знай.uа, українці заступилися за затриману в Києві ветеранку АТО.

Знай.uа писав, під Донецьком прикордонники накрили тисячу з боку бойовиків.