Кияни вже почали отримувати платіжки з захмарними сумами. Про це розповів один з місцевих жителів, пенсіонер Станіслав Липовський.

За його словами, платіжка за опалення в грудні 2020 року просто ввела його в ступор – там значиться казкова сума в 11 тисяч гривень.

Квартира чоловіка - з опалювальною площею в 102,3 квадратних метра. Опалення подорожчало майже вдесятеро, зазначає пенсіонер. Викласти за тепло в житло доведеться цілих 10 796 гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"10 тисяч за тепло! За грудень, і це ще не найхолодніший місяць! Як вам така арифметика? Перемога!!! Або просто сильно потрібні гроші?"- обурюється пенсіонер, публікуючи фото своєї платіжки.

Пенсія у чоловіка більш ніж скромна - в 1,700 гривень на місяць. Як при такій пенсії оплачувати комунальні послуги, він навіть не уявляє. Тим більше, що він ще не виплатив попередні борги за комуналку, а тепер це перетворилося просто на непереборну проблему.

Нагадаємо, раніше Від цієї цифри залежить ваша пенсія: ПФУ оприлюднив ключовий показник

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'яни в лютий мороз оточили ОДА, пахне газом і люттю: "звідки такі тарифи?

Також «Знай.uа " писав, що Автор петиції про тарифи ніяк не може зупинити геноцид: кількість все не переросте в якість