У Києві знову затримали групу ворожок, яких лише кілька днів тому затримували за крадіжки. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Знову за рибу гроші. Тільки вчора їх злочинні діяння були перервані правоохоронцями. Тільки вчора потерпіла відмовилася писати на них заяву. Тільки вчора вони із сльозами на очах просили відпустити їх та обіцяли не повертатися до Києва... Яким же було здивування працівників поліції, коли сьогодні знову їх побачили», - пишуть автори допису, зазначаючи, що злодюжок впіймали на Жилянській, 27.

Цього разу вони пограбували дівчину 1999 року народження. Постраждала написала заяву до поліції.

«Дуже сподіваємося, що суд буде таким самим принциповим, як правоохоронці та потерпіла», - додали в спільноті.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«З приводу цього, немає жодних літературних слів, тому... без коментів...», “Ніколи такого не було і ось - знову!», «Ну це ж не мати хворої дитини, завтра знову будуть на вулицях Києва», - обурюються містяни.

«Непотоплювані! У вогні не горять - в воді не тонуть! Універсальні бійці! Коли бачиш знову цих персонажів в кримінальній хроніці - починаєш іржати чомусь», «От не можу зрозуміти, на вулиці мороз. Як вони все ще не пообмерзали? У мене руки в рукавичках мерзнуть», дивуються кияни.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які скоювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.

Як повідомляє портал Знай у Дніпропетровській області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись до церкви, зловмисник вкрав усі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни.

Знай писав, що У Тернопільській області поліція розшукала нахабну злодійку - обчистила молоду матір і дала драпака.