Популярна українська телеведуча Лідія Таран перебуває зараз на самоізоляції через коронавірус. Вона поділилася із фанатами тим, чим зараз займається та як виглядає під час хвороби. Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

На опублікованій світлині – Лідія в домашньому образі, в піжамі та з м’якенькою пов’язкою на голові. Позаду неї – ялинка та телевізор, у якому виступає вже колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп.

«Розвісила вуха і дивлюся День інавгурації Байдена. Цікавіше за Netflix зараз. Have a good life - вже побажав мені Трамп. Ну і грець з ним! Для людини, що вилізла з телевізора, зніматись на тлі телевізора це муве тон, звичайно, але корона тимчасово внесла корективи. А о 19.30 вмикайте ще і 1plus1_ua - колеги готують цікавезний спеціальний ефір з Вашингтона…», - розповіла ведуча.

«Вуха класні», «Якнайшвидшого одужання», «Потрібно вміти відпочивати від роботи навіть вдома. Гарного дня!», «Лідочка, видужуй скоріше!», - бажають їй підписники у коментарях.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".