Страшне вбивство сталося в Одесі в будинку, розташованому на проспекті Небесної Сотні. Чоловік із людською головою в руках прогулювався вулицею. Подробиці інциденту розповіли у місцевій поліції.

За інформацією правоохоронців, чоловіка із головою в руках затримали. Страшна ноша була обмотана людськими внутрішніми органами.

Зазначається, що голова належала батьку затриманого. У квартирі, де він проживав, виявлено тіла двох осіб. Поліція встановила, що другий загиблий – 32-річний друг родини.

Вбивця відрізав батькові голову, а молодому знайомому розпоров черевну порожнину, і саме його органи намотав на голову батька.

Самому вбивці – 30 років. У місцевих телеграм-каналах і жертви, і вбивцю вже впізнали. За їхніми даними, злочинець раніше працював у дорогому п'ятизірковому готелі «Дюк». Однак звідти його звільнили через «психи на роботі та перебування в стані наркотичного сп'яніння».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Наразі підозрюваного у страшному вбивстві затримали, суд має обрати йому запобіжний захід.

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".