На сторінці в Instagram популярної української співачки Ані Лорак, яка воліла жити і будувати кар'єру в Росії навіть незважаючи на війну між країнами, з'явився новий запис.

Цього разу виконавиця опублікувала фото з найріднішою людиною - з мамою. На знімку Ані Лорак (Кароліна Куєк) тримається з мамою за руки і щасливо посміхається.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

"Мамочка", - підписала вона чорно-білий знімок.

На руці у жінки можна помітити медичну маску – швидше за все, жінки зустрілися в громадському місці, після чого разом вирушили кудись на автомобілі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Додамо, що нещодавно співачка вирішила відвідати Україну і опублікувала серію фотографій з Києва. Більш точних даних про своє перебування на батьківщині Ані Лорак не публікує. Причин, що змусили її повернутися в Україну, співачка вперто не називає і навіть не дає фанатам натяку.

Нагадаємо, раніше Грайливу Ані Лорак "застали" в гарячих обіймах сестрички-мільйонерки Кім Кардашьян

Як повідомляє портал «Знай.uа» Схвильована Ані Лорак з'явилася в темній кімнаті зі свічками: "це не просто, був усім для мене"

Також «Знай.uа " писав, що Чернівчанка Ані Лорак згадала дитинство: Сніговик і мокрі долоньки найдорожчою