У Києві затримали жінку, яка стверджує, що скоювала крадіжки, аби вилікувати свою важкохвору дочку. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, жінку затримали за серію крадіжок: вона влаштовувалася на роботу, кілька днів і справді працювала, а потім зникала разом із усією касою.

Як зсувалося, жінка колись була вихованкою дитячого будинку. Вона заміжня – її чоловік-таксист працює на машині, взятій в оренду. У подружжя є маленька донечка, якій тільки-но виповнився рік. Дівчинці лікарі поставили діагноз - порок серця.

За словами матері, їй довелося красти, щоб вилікувати дитину – щотижня на ліки потрібно понад п’ять тисяч гривень. Вона також стверджує, що неодноразово зверталася по допомогу до влади, але все виявилося марно.

Крім того, жінка розповідає жалісливу історію про те, що її нібито в дитячому будинку хрестив брат Віктора Ющенка. Він наче б то подарував їй золотий ланцюжок, який потім відібрала завідуюча дитбудинком.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Якщо все це правда, то дуже шкода, що все так. Історія зайвий раз підтверджує одну з головних істин "Не суди, та не судимий будеш". Дуже вірю, що все у них буде добре», «Історія, звичайно, сумна (якщо правдива), але ніяка життєва ситуація не може виправдовувати вчинення злочину. Давайте тоді всі пенсіонери і малозабезпечені будуть красти, а що?», «У жінки руки, ноги і, судячи з провернутих схем, мізки на місці - роботи кругом повно. Було б бажання», - вважають українці.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Дитину шкода в цій ситуації, а цю - ні. Скільки хворих діток і батьки працюють, відкривають збір грошей на лікування, але не крадуть! А таких казкарок дуже багато, не факт, що хоч копійку вони витрачають на дітей», - додають люди.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які скоювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях

Як повідомляє портал Знай у Дніпропетровській області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись до церкви, зловмисник вкрав усі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни

Знай писав, що У Тернопільській області поліція розшукала нахабну злодійку - обчистила молоду матір і дала драпака