Уважні кияни запідозрили недобре в одному з під'їздів будинку на вулиці Гродненській. Про свої побоювання вони повідомили у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

За їх словами, в під'їзді виявилися заклеєні синьою ізоляційною стрічкою всі «очі» на дверях. Як припустили мешканці будинку, невідомі зловмисники планують когось із них пограбувати незабаром. Однак не виключено, що це чиясь дурний жарт.

«На Гродненській в одному з будинків у всіх квартирах хтось заклеїв вічка. Планується крадіжка або чийсь дуже тупий пранк?",- запитують стривожені люди.

Коментатори у відповідь підтвердили їх найгірші побоювання.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

«У мене і сусіда так були заклеєні вічка, і через пару тижнів залізли до мене в квартиру", "Крадіжка. Коли моїх сусідів навпроти обікрали, я ввечері, прийшовши з роботи, виявила своє вічко заклеєним шматком газети", - впевнені кияни.

"Швидше за все, вже обікрали. І якраз пощастило саме тим, у кого вічко заклеєне - це не до них залізли», - додають інші.

"Швидше за все, хотіли, але щось завадило", "Перевіряють, чи є хто вдома", "Труп виносили", - припускають деякі.

Нагадавши, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.