Під Києвом, у місті Бориспіль, чоловік скоїв самовбивство посеред супермаркету. Відповідне відео та скріни з нього опублікували у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, кадри краще не переглядати неповнолітнім особам, вагітним жінкам та надто вразливим особам.

За попередньою інформацією, чоловік, особа якого поки що не встановлена, зайшов до торговельного залу одного із супермаркетів. Із собою він мав ніж, яким наніс собі смертельне поранення.

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Прибулі на місце події правоохоронці намагаються встановити причини такого вчинку.

«Себе? Ну то не настільки небезпечно. Спочатку подумала - когось», «Це цілеспрямована дія була», - зазначають у коментарях до повідомлення українці.

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".